Om oss

Din byggpartner

«Vi er stolte over å kunne hjelpe Astrup Fearnley museet med ombygging mellom utstillinger.»

– Peter Czerniec, daglig leder

PK Byggservice AS er en fleksibel og pålitelig samarbeidspartner for alle som trenger en solid og erfaren entreprenør til å realisere sine vedlikeholds- og rehabiliteringsplaner.

I PK Byggservice AS legger vi vekt på å ha dyktige håndverkere. Det gjelder både våre egne ansatte og samarbeidsparntere vi velger. Best mulig sluttresultat for kunden har høyeste prioritet.

For oss er det et mål å gi våre kunder en positiv totalopplevelse av prosjektet. Vi legger vekt på god og personlig kontakt og oppfølging av våre kunder. Vi er behjelpelig med å utforme forslag til utforming og løsninger i samarbeid med deg som kunde.

Vi har kunnskap og kompetanse til å ta stresset ut av ditt oppussings-, rehabiliterings- eller vedlikeholdsprosjekt. Velger du oss til oppdrag tar vi hele ansvaret og du kun ett kontaktpunkt og en faktura, selv om mange er involvert. Fleksible, selvstendige og erfarne håndverkere vil løse alt det praktiske på byggeplassen.

Vi er et lite allsidig firma som legger vår ære i å utøve godt håndverk på alle nivåer, og å følge etiske, så vel som lovbestemte retningslinjer i alt det vi gjør. Vi tar helse, miljø og sikkerhetsarbeidet på alvor, og har en nullvisjon om skader og ulykker på arbeidsstedet.

Ta for gjerne kontakt for en uforpliktende samtale.